“Mark, hvor kan man få privat rådgivning og coaching til sin unge pode i dagens Danmark?”

Dette spørgsmål har jeg fået stillet mange gange i årenes løb, når jeg er kommet ude i de diverse klubber og talentmiljøer, og svaret har hvergang været “ingen steder - desværre!”.
På baggrund heraf tog jeg skridtet den 22.2.22, hvor jeg oprettede firmaet “Strudal Academy Football Coaching And Consulting”. Akademiet rummer selvfølgelig både kvinder/piger og mænd/drenge ligeledes professionelle som amatører. Fælles for dem alle er, at de er dedikerede og ambitiøse unge mennesker, som ønsker mere know-how om fodbold og fodboldverdenen generelt, og dermed at optimere deres fodboldkarrierer, og det på forskellig vis for at kunne lykkedes med deres drømme på øverste hylde.

Vores mission på akademiet er netop at styrke og øge sandsynligheden for at spillerne lykkedes med deres målsætninger og drømme. Dette gør vi ved at stille et bredt professionelt team

til rådighed i akademiet, hvor vi sikrer nyeste know-how på alle fronter, så vi sikrer, at vi kan tilbyde spilleren at kunne komme “360 grader rundt om bolden” - altså en “holistisk” tilgang, hvor der bevidst tages hensyn til det hele menneske herunder den hele spiller . Vi råder over og tilbyder derfor både advokater, fysiske trænere, fysioterapeuter diætister, mental trænere, koordinationstrænere og Pro-licens trænere - alle eksperter på hver deres områder.

Vores værdier hænger derved tæt sammen med den holistiske tilgang. Vi prioriterer og tror på, at “Glæde” og “Væredygtighed” er nøglen til succes på både den korte og lange bane.

Glæden ved at træne skal altid bevares og stå i forgrunden. Med en kombination af udfordrende, kreative og udviklende øvelser vil vi skabe grobund for en stabil, kontinuerlig udvikling og vedvarende motivation gennem træningen. “At fejle” er en del af at udvikle sig, så det er både tilladt og ønsket i træningen. Der vil derfor både blive coachet gennem fejl men også via vellykkede aktioner.

Overordnede mål for os er, at gøre både spiller og omgivelser bevidste om de vilkår og udfordringer, de vil møde på vejen mod eller i en elitekarriere. Det hviler for os bl.a. at dyrke bred nysgerrighed på spillet, mod til at træffe svære valg og finde mening i de mange timers træning, at skabe en sund balance i hverdagen for såvel spiller som familien, så glæde og motivation lykkedes gennem en lang karriere, det mener vi er væredygtig talentudvikling herunder rådgivning og coaching.